If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може би туринг? всъщност, каквото и да е, можеш да намериш вече написани мнения за него във форума, просто потърси.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Ами аз карам вече 4000км. с Мотул 10V40 , и за сега само цената ме съсипва щото трябва да доливам на 1000км. 0,5л. Мисля да минавам на 15V50 , полусинтетика и ще видя дали ще "бута" толкова.
Аз например скоро ще сменям маслото и ми е интересно защо да е мотул ?
Ама ми кажи нещо реално, а не фенски изказвания.
Не съм пристрастен! Ако не е по-добро реално ще съм с Италианското - въпрос на принципи, но ако наистина е по-добро и ... това с което е по-добро да ми върши работа ще мина на него.
Аз пък си мисля,че поне до маслото и други консумативи не е необходимо да се прибягва до италианското само заради фенски принципи.Има си стандарти за тая работа.Въпросът е доколко маслото отговаря на тези стандарти.дали е истинско.И Приста да сложиш,ако не е ментирана да ти набутат М10Д в бутилка от Лидер 10/40,няма да има проблеми
Според мен си прав, сипвайте каквото и да е, но да не е ментозно, аз сипах на мойта TOPAZ на MOTOREX - SAE 15 W 40 (полусинтетика). Колко е добро времето ще покаже, поне ми се стори че не е мента.
@григо, на бобо маслото изкарва на смесване с антифриз и бензин до 30%, което ако си рали пилот е ценно, ще стигнеш до края на етапа, евентуално но за евридей кола.... нещо ми се губи
Кви са тия масла бе Вальо аз знам че издържат на 1% вода което е около 40-50грама, значи ако му сипя едно шише литър и половина вода в мотора ще изкара състезанието викаш според мен ще се получи много качествена заварка на скришно място
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Карам със Selenia Gold 10W40 за около 6 лв/ литър. Нямам оплаквания. На 3000 км. доливам литър. На смяна маслото е кафяво, не черно. Туй то. Смятам, че за нормална употреба на колата си е добро маслото.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
А Вирусе ако искаш да те запозная със състезатели дето рекламират ПРИСТА да гипиташ с кво си карат бегачките бе умник
Умник,а средния живот на"бегачките" колко е,бе?! Отговор-не повече от 50 моточаса ресурс.Не ме и грам интересува с какво си карат въпросните бегачки.Темата няма връзка с автоспорта!
П.П. Едно време жигулетата караха по 300 хиляди с М10д,а работят на 3800-4500 оборота средно.Аре сметни какъв път са изминали цилиндро-буталните групи Вие го обърнахте на ебати превземките,мама му стара
Comment